Retourneren & Garantie

Herroepingsrecht en Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangt van uw bestelling het koopovereenkomst te ontbinden "herroepen". U kunt het product retourneren. U heeft 14 dagen voor het melden van het retourproduct via het contactformulier van Bubbles and Jets, wij zullen u voorzien van een retour referentie, vanaf dat moment moet het product binnen 14 dagen zijn aangekomen bij ons.

Het product dient in aller tijden in de originele verpakking en ongebruikt en compleet geretourneerd te worden.

Na ontvangst van je retourzending zullen wij u een creditfactuur toe sturen voor het volledige aankoopbedrag. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. De verzendkosten van de retourzending zijn wel voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Beschadigde levering

Heeft u een beschadigde levering ontvangen,

Dat vinden we erg vervelend. Om het probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen, vragen wij u om een email te sturen waar in de hieronder genoemde punten zijn meegenomen naar info@bubblesandjets.com.

 • Naam.
 • Adres en indien van toepassing leveringsadres.
 • Telefoon nummer
 • Factuur nummer.
 • Uitgebreide omschrijving wat er met het product aan de hand is.
 • Kopie factuur
 • Foto's van het (defect) product (indien nodig kunt u nog een video link toevoegen)

 

Garantie

Op alle producten die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een product bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren.

Alle producten op deze website worden geleverd met garantie (of indien anders staat aangegeven). De garantieperiode, met eventuele aanvullende voorwaarden, van elk product vindt u onderaan de pagina terug in een duidelijk overzicht.

Als een product niet naar behoren functioneert binnen de garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door het te laten repareren, een nieuw of vervangend product aan te bieden of in uiterste gevallen restitutie van het aankoopbedrag. Wanneer het product niet naar behoren functioneert door uw eigen toedoen heeft u geen recht op garantie.

Er zijn twee garantie procedures:

1. De garantie procedure voor NIET Intex producten.

Garantieaanvraag

Heeft u een kapot of beschadigd NIET Intex product? Dat vinden we erg vervelend. Om het probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen, vragen wij u om een email te sturen waar in de hieronder genoemde punten zijn meegenomen naar info@bubblesandjets.com.

 • Naam.
 • Adres en indien van toepassing leveringsadres.
 • Telefoon nummer
 • Factuur nummer.
 • Uitgebreide omschrijving wat er met het product aan de hand is.
 • Kopie factuur
 • Foto's van het (defect) product (indien nodig kunt u nog een video link toevoegen)

 

2. De garantie procedure voor Intex producten.

Wij zijn officieel verkoper van Intex producten, om die reden zijn wij wel verplicht om ons te houden aan de voorwaarde die Intex Nederland aan ons stelt. Één van die voorwaarde is dat is dat alle garantie en reparatie aanvragen direct via de serviceafdeling van Intex Nederland verlopen. De reden hiervoor is om de klant zo snel en efficient en zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ivm vaak specialistische reparaties of garantieaanvragen mogen alleen de opgeleide servicemedewerkers van Intex zelf de producten/onderdelen inspecteren, repareren of vervangen.

 

Bent u woonachting in Nederland dan vindt u hieronder de Intex Garantie Procedure aanvraag.

Intex Instructie Garantie Aanvraag Consument

Bent u woonachting in Belgie of Luxemburg dan vindt u hieronder de Intex Garantie Procedure aanvraag.

Intex Belgie Instructie Garantie Aanvraag Consument

Let op: Heeft u een Intex product en bent u woonachtig in België of Luxemburg, dan mag u uw garantieaanvraag online registreren via www.intexsupport.be. Na ontvangst van uw online garantieaanvraag, zal het Intex Service Center van België en Luxemburg contact met u opnemen en u een passende service bieden.

U ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een reactie per e-mail.

 

Wenn Sie in Deutschland leben, finden Sie nachfolgend das Intex-Gewährleistungsverfahren.

Intex Germany Instruction Guarantee request

Hinweis: Wenn Sie ein Intex-Produkt besitzen und in Deutschland leben, können Sie Ihren Garantieantrag online unter https://service.steinbach.at registrieren. Nach Erhalt Ihrer Online-Garantieanfrage wird sich das Intex Service Center von Deutschland mit Ihnen in Verbindung setzen und Ihnen einen geeigneten Service anbieten.

Sie erhalten an Werktagen innerhalb von 24 Stunden eine Antwort.

 

Let op: Heeft u een Intex product en bent u woonachtig in België, dan mag u uw garantieaanvraag online registreren via www.intexsupport.be. Na ontvangst van uw online garantieaanvraag, zal het Intex Service Center van België en Luxemburg contact met u opnemen en u een passende service bieden.

U ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons per e-mail.

 

De garantie termijnen van Intex

 

Klik op de afbeelding voor de vergroting.

Klik op de afbeelding voor de vergroting.